Moarte pentru viaţă

O orădeancă a murit refuzând să ia medicamentele prescrise pentru o răceală severă, ca nu cumva bebeluşul ei, nenăscut, să fie afectat. Rămas văduv la 30 de ani, tată al unui copil de nici patru ani şi al unui nou-născut, Daniel Caragia se gândeşte cu amărăciune la cât de grea îi va fi viaţa acum fără iubita lui soţie.

Se lasă rău!

Primul an de recesiune a făcut peste 2.200 de victime în rândul firmelor din Bihor. Specialiştii susţin că nu am văzut cea mai neagră perioadă a crizei şi se aşteaptă ca primăvara anului viitor să aducă schimbări şi mai dramatice în economia judeţului.

Delapidare prin virament

O funcţionară a Agenţiei de Prestaţii Sociale a furat peste 130.000 de lei din banii pentru alocaţiile copiilor. Timp de o jumătate de an, consiliera Leonica Marcu a virat în conturile ei şi ale unor apropiaţi alocaţiile unor copii decedaţi, trecuţi de majorat ori mutaţi din Bihor în alte judeţe.

INTERVIUL BIHOREANULUI
Laszlo Tokes: "Nu putem trăi bine fără adevăr"

Omul care a aprins scânteia Revoluţiei acum 20 de ani consideră că de atunci România a progresat foarte puţin, pentru că fosta nomenclatură şi foştii securişti sunt la putere în politică şi în economie. Românii nu pot atinge prosperitatea fără recunoaşterea adevărului şi reinstaurarea moralei, e convins Laszlo Tokes.

Ţeapă cu pedale

Primăria Oradea a returnat Comunităţii Europene 70.000 de euro, bani luaţi aiurea de firmele implicate în proiectul "Votaţi bicicleta". După ce a plătit din bugetul oraşului banii tocaţi de fostul consilier Marcel Tarţa, municipalitatea riscă să rămână în pagubă.

Cât s-a votat, cât s-a furat?

Rezultatul celor mai controversate alegeri a fost contestat oficial la Biroul Electoral Judeţean. Poliţia Bihor e acuzată că a ocrotit interesele PDL, întrucât n-a soluţionat niciuna din sesizările primite, iar pe unele le-a rezolvat pe loc, fără a face cercetări.

Crăciun cu Vivere

De sărbători, grupul Vivere le oferă orădenilor un album cu cântece specifice iernii. Lansarea CD-ului "Vise şi minuni" a strâns la Oradea invitaţi precum cunoscutul compozitor Mihai Alexandru şi Bogdan Dima, fost component al trupei Body&Soul.

De Crăciun fii mai bun!

De sărbători, orădenii adună cadouri pentru nevoiaşi organizând spectacole caritabile. Pentru a stimula dărnicia oamenilor, se pun în scenă chiar şi demonstraţii de arte marţiale, iar urnele pentru donaţii sunt plasate în toate supermarketurile.

MISS BIHOREANUL
Aventuriera

Evelyn Bereczki este o împătimită a plimbărilor cu bicicleta pe traseele muntoase. Din dorinţa de experienţe noi, după terminarea liceului frumoasa îşi va lua un an liber pentru a călători în Asia, alături de prietena ei cea mai bună.