Numit preşedintele Clubului Sportiv Municipal în locul viceprimarului Florin Birta, fostul baschetbalist Şerban Sere va trebui să renunţe la funcţia de administrator al firmei SC Sernov SRL, care deţine restaurantul Crinul Alb, pentru a nu fi în stare de incompatibilitate.

"Voi rezolva situaţia în cele 15 zile pe care le am, legal, la dispoziţie. Mă voi retrage din firmă", a declarat Şerban Sere pentru BIHOREANUL.

În ultimii ani, pe perioada sezoanelor competiţionale, CSM Oradea a încheiat contracte cu restaurantul Crinul Alb pentru asigurarea mesei sportivilor de la secţiile de baschet şi handbal. "Este un contract pe care multă lume nu vrea să-l ia pentru că banii sunt puţini. Oricum, sportivii mănâncă bine acolo", a afirmat Sere.

În ultimii aproape şapte ani, Şerban Sere a manageriat, cu contract de colaborare, secţia de baschet masculin a CSM Oradea. Deocamdată, atribuţiile acestui post le va îndeplini tot el, chiar dacă între timp funcţia i s-a schimbat, devenind preşedintele clubului.

Citeşte şi: Moştenitorul: Şerban Sere a devenit preşedintele CSM Oradea şi reprezentantul oraşului în Distrigaz Vest