După câteva zile de incertitudine, activitatea FC Bihor pare că reintră în normal, după ce, întrunită marţi, Adunarea Generală a Asociaţilor (AGA) de la clubul orădean de fotbal a decis să-l numească în funcţia de preşedinte al clubului pe Viorel Nemeş.

Viorel Gheorghe Nemeş are 56 de ani, este căsătorit, tată a doi copii, de profesie este ofiţer în Ministerul de Interne şi ultima dată a fost şeful Poliţiei de Frontieră Oradea.

"Obiectivul clubului este menţinerea în eşalonul II. O să redefinim întreaga activitate a clubului, cu întregul staff. O să avem o analiză la nivelului clubului, atât cu antrenorii, cât şi cu jucătorii. Vrem să avem la nivel de club o echipă unită, cum de altfel, am înţeles că a fost şi până acum. Ca bihorean nu vreau altceva decât binele acestui club, care este fanion al judeţului. Voi fi foarte aproape de toţi din club, de la antrenori şi jucători, până la ultimul om de ordine din cadrul clubului", a declarat, după numirea în funcţie, noul preşedinte, Viorel Nemeş.

Nemeş îi succede, astfel, în funcţie lui Şerban Morcan, cel a cărui contract cu FC Bihor a expirat pe data de 30 iunie.

De altfel, până când noul preşedinte se va acomoda cu activitatea, acesta va fi ajutat de Morcan, cel care, de altfel, a fost prezent şi el marţi la şedinţa AGA de la sediul clubului orădean. În primă fază, conducerea Consiliului Judeţean a apelat la fostul preşedinte, pentru a reveni în funcţie, însă acesta a declinat oferta.

După numirea noului conducător, preşedintele CJ Bihor, Cornel Popa, împreună cu acesta, vor fi prezenţi la antrenamentul de marţi seară al echipei orădene, unde vor sta de vorbă şi cu jucătorii.