Noul Renault Arkana are prețuri începând de la 26.250 EUR, trei opțiuni de motorizare, incluzând E-Tech full hybrid 145 CP, trei versiuni de echipare, incluzând Esprit Alpine, iar în România, comenzile se deschid astăzi, 19 iulie! Primele livrări către clienți vor fi în noiembrie.

Dezvăluit în octombrie 2020, Renault Arkana întruchipează pe deplin succesul Renaulution și, pe lângă designul său original, care combină fluiditatea, postura impunătoare și robustețea, încorporează noua identitate a mărcii pentru a fi și mai mult în ton cu deja cunoscutul concept „Nouvelle Vague”

O GAMA SIMPLIFICATĂ, O OFERTĂ ÎMBOGĂȚITĂ

Gama Arkana a fost restrânsă la trei versiuni de echipare (Evolution, Techno și Esprit Alpine) și trei sisteme de propulsie: E-Tech full hybrid de 145 CP și mild hybrid benzină 140 CP și 160 CP.

evolution

In versiunea evolution, disponibilă de la 26.250 EUR, Arkana vine cu navigație inclusă standard în sistemul multimedia Renault EASY LINK. Sistemul este, de asemenea, compatibil wireless cu Android Auto și Apple CarPlay. Ecranul digital de pe tabloul de bord își păstrează diagonala de 7 inchi, dar acum afișează informații pe o zonă mai largă.

techno

Versiunea techno, disponibilă de la 28.350 EUR dispune nu doar de o bară de protecție sport cu lamelă aerodinamică în culoarea caroseriei, ci și de jante de 18 inchi, preluate de la versiunile precedente R.S. Line și E-Tech Engineered. Logo-ul și literele din spate sunt din crom satinat.

esprit Alpine

Versiunea Esprit Alpine are ca preț de pornire 31.250 EUR.

Pe lângă lamela barei de protecție față în culoarea Satin Grey, această echipare se remarcă la exterior prin logo-ul său specific Schist Grey, înconjurat de un contur High Gloss Black, plasat în ornamentul aripii. De asemenea, avem jante noi de 19 inchi cu un design perforat, oferind noii Arkana un aspect mai impresionant și mai sportiv.

În interior, scaunele sunt prevăzute cu o tapițerie mixtă de Eco Tep și imitație de piele întoarsă într-o proporție mai mare decât în fostele versiuni R.S. Line și E-Tech Engineered). Tapițeria scaunelor are acum cusături orizontale albastre și logo-ul Alpine pe spate, iar centurile de siguranță sunt prevăzute cu două dungi albastre.

Interiorul portierelor și volanul au cusături roșii, albe și albastre, iar materialul aplicat în zona planșei de bord îndreptate spre scaunul pasagerului din față are aspectul ardeziei, pentru un efect elegant și discret.

PREȚURI:

PACHETE ȘI DOTĂRI OPȚIONALE:

DESPRE RENAULT

Renault, marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Prin planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, îndreptându-se către o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.

Vezi mai jos fișa produsului:

Citește comunicatul și în format PDF!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!