După Beetle şi Golf, ID.3 începe un capitol de importanţă strategică în istoria Volkswagen: era mobilităţii fără emisii. ID.3 1ST reflectă cea mai dorită configurare, oferă o autonomie de până la 420 km şi surprinde prin caracteristici exclusive.

- Upgrade al performanţei (de la 0-100 km/h cu aprox. 2 secunde mai rapid)

- Design exclusiv: pedalier cu design Play & Pause

- Un an de încărcare gratuită de până la 2.000kWh

- Încărcare rapidă - 100kW DC şi 11kWAC

- Baterie 58 kWh

ID.3 impresionează cu designul său smart şi atractiv, în cadrul dotărilor standard ale modelului regăsindu-se incluse elemente precum: vopsea metalizată, jante de oţel de 18 inch, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri electrice faţă / spate cu funcţie confort, stopuri LED, faruri LED cu sistem de control automat, limitator de viteză, sistem de menţinere a benzii "LaneAssist", avertizare de coliziune "Front Assist", adaptive Cruise Control ACC cu funcţie stop & go, inclusiv limitator de viteză, Park Distance Control - semnale de avertizare pentru obstacole din faţă şi din spate, Dynamic Road Sign Display, We Connect, capacitate încărcare baterie 7.2kW AC/50kW DC, sistem de iluminat ambiental în 10 culori, volan multifuncţional, consolă centrală şi cotiere, control voce, selectarea modului de conducere, radio "Ready 2 Discover" cu display 10 inch, ID.Light, 2 interfeţe USB-C, WirelessApp-Connect, "Air Care Climatronic", buton de pornire "Keyless Start" fără SAFELOCK, cablu de încărcare Mode 3 Type 2, 16A.

ID.3 va fi oferit cu trei linii de echipare: ID.3 1ST, ID.3 1STPlus şi ID.3 1STMax.

ID.3 1ST porneşte de la un preţ de listă recomandat de 32.091€ fără TVA.

Poţi alege din cele trei culori disponibile: glacier white metalic, makena turquoise metalic şi manganese gray metalic. 

 

Alătură-te clubului exclusiv 1ST Movers Club!

Clubul ID.3 1st Movers Club este diferit de la o ţară la alta. În România, va include un pachet de încărcare gratuită în cadrul reţelei de distribuitori, o staţie ID Charger de 7,4 kW cu posibilitate de upgrade la 11kW, contra cost şi pachetul Get Ready Box. Clienţii vor beneficia şi de homecheck cu instalare, precum şi de o revizie gratuită.

Cei care doresc plasarea unei comenzi începând cu luna iulie pot opta între două variante:

1. Livrarea modelului ID. 3 1st la începutul lunii septembrie, la care se adaugă şi calitatea de membru exclusiv al ID.3 1st Movers Club. Calitatea de membru vine cu numeroase beneficii, printre care şi o actualizare de software pentru două funcţii digitale remarcabile, aceasta urmând să aibă loc la începutul anului viitor. La lansarea din septembrie, funcţia App Connect şi o parte a funcţiilor head-up display nu vor fi încă active.

2. Varianta pentru prebookerii de ID.3 1st, cu ceva mai multă răbdare, este de a opta la semnarea contractului pentru o livrare în cel de-al patrulea trimestru al acestui an. La înmânarea cheilor către clienţi, această ultimă versiune va fi echipată cu toate funcţiile. Clienţii care optează pentru această variantă nu vor putea beneficia de avantajele 1st Movers Club.

Acum îl poţi achiziţiona şi prin programul Rabla şi beneficiezi de extra-bonusuri.

Pentru mai multe detalii vino la showroom-ul de pe Calea Clujului 287, apelează direct la 0259 478847 sau pe email pkw@dcvw.ro.

www.dcvw.ro

(advertorial)