În lumea automobilelor, Volkswagen este mereu sinonim cu calitatea, inovația și designul rafinat. Și noul Tiguan nu face excepție! Cu un aspect proaspăt și dotări de ultimă generație, acest SUV compact promite să redefinească experiența conducătorilor din întreaga lume. Fie că ești în căutarea unui companion urban sau un partener de aventură pe drumurile mai puțin bătătorite, noul Tiguan este alegerea perfectă.

Noi, cei de la D&C Oradea, știm cât de mult ai așteptat acest model, tocmai de asta venim spre tine cu o veste bună: acum poți să îți comanzi Noul Tiguan în funcție de preferințele și nevoile tale.

Preț începând de la 33.239 Euro, TVA inclusă.

Volkswagen oferă o gamă variată de opțiuni și pachete personalizabile pentru a te asigura că obții exact ceea ce îți dorești. Indiferent dacă preferi o motorizare anume, un anumit nivel de echipare sau opțiuni suplimentare, poți configura Tiguan-ul în funcție de preferințele și nevoile tale.

Pentru mai multe informații, vizitează Showroom-ul nostru Volkswagen din Oradea de pe Calea Clujului 287 sau pur și simplu sună la 0259 47 88 47.

www.dcvw.ro

(advertorial)

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!