În condiţiile în care mulţi dintre români folosesc butelii pentru gătit sau pentru a se încălzi, livrarea la domiciliu a acestor recipiente este un serviciu util şi necesar. Pe lângă faptul că economisesc timp, clienţii primesc servicii complete de instalare şi verificare a buteliilor.

Societatea CGR GARAL SRL din Oradea – ale cărei oferte le găsiţi pe site-ul buteliiacasa.ro - oferă livrare gratuită a buteliilor atât în Oradea, cât şi în împrejurimi. Tot gratuite sunt montajul şi verificarea buteliilor cu gaz de calitate, încărcate în staţiile gas PECO (Petrom) – ai căror colaboratori suntem - sau în cele ale Rompetrol.

FOTO – butelii şi vouchere de energie (ca în exemplul de mai jos)

În plus, pentru a veni în sprijinul clienților săi, societatea CGR GARAL SRL a anunțat că prețul buteliilor pe care le livrează poate fi dedus din valoarea voucherului de energie oferit de Guvern. Pentru aceasta, firma oferă bon fiscal ștampilat pentru butelie, iar acest document trebuie păstrat de cumpărător în vederea decontării ulterioare.

Reamintim că, în baza OUG 166/2022, românii cu venituri reduse, aflați în situații vulnerabile, primesc sprijin pentru plata facturilor la energie în valoare de 700 lei, de două ori pe an. Ajutorul are forma unui card emis pe suport de hârtie, cu care se pot plăti servicii sau produse: electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire.

Un simplu telefon și comanda ajunge în cel mult 30 de minute

Comanda pentru o butelie livrată de CGR GARAL SRL Oradea se poate face simplu, printr-un apel la numărul de telefon 0770.635.195 – de luni până vineri, între orele 8 și 20, iar sâmbăta de la ora 8 la ora 15. În cel mult 30 de minute de la solicitare, specialiștii firmei ajung la adresa indicată, montează noua butelie și o preiau pe cea goală.

Ce produse sunt oferite:

- butelii cu gaz butan, de 11 kilograme (destinate uzului casnic)
- butelii cu gaz propan, de 10 kilograme (care pot înlocui alte surse de energie, cum ar fi cărbunele sau lemnul)
- butelie cu gaz propan, de 35 de kilograme

Pentru siguranța clienților, toate buteliile sunt verificate, iar greutatea acestora este garantată, deoarece îmbutelierea, sigilarea și înserierea se fac în stațiile gas PECO (Petrom) și ale Rompetrol. Livrările sunt realizate cu autospeciale omologate, iar în cazul în care sunt nemulțumiri legate de buteliile aduse, banii sunt restituiți clientului.

Comenzi puteți face la numărul de telefon 0770/635.195, de luni până vineri, între orele 8 și 20, iar sâmbăta între orele 8 și 15.

Detalii despre oferta CGR GARAL Oradea puteți găsi pe site-ul buteliiacasa.ro

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!