Târgul de Crăciun din Oradea este în plină desfăşurare în Piaţa Unirii. Pe lângă activităţile obişnuite, marţi a ajuns în piaţa centrală a oraşului caravana Coca-Cola, cu celebrele camioane roşii de Crăciun.

În cadrul caravanei, participanţii la târg se pot întâlni cu Moş Crăciun şi îşi pot face poze într-un decor de sărbătoare. De asemenea, Coca-Cola anunţă şi surprize pentru vizitatorii caravanei. Aceasta mai rămâne în Oradea şi miercuri, fiind deschisă între orele 15 şi 21.

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (APTOR) a anunţat, marţi, că programul concertelor de pe scena Târgului de Crăciun se îmbogăţeşte cu unul susţinut de trupa Iris (foto), care împlineşte 40 de ani de la înfiinţare.

"Ne bucurăm că avem încă o trupă importantă care va concerta în cadrul Târgului de Crăciun şi le mulţumim pentru cadoul pe care vin să îl facă orădenilor", a spus directorul APTOR, Mihai Jurca.

Concertul trupei Iris – în componenţa Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator al trupei), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Alin Moise (chitară) şi George Costinescu (chitară bass) – este programat, miercuri, 20 decembrie, de la ora 20.30 şi va dura circa o oră.

Pe de altă parte, două concerte programate în cadrul Târgului de Crăciun au fost amânate după ce zilele 14, 15 şi 16 decembrie au fost declarate zile de doliu naţional.

Astfel, concertul Iannei Novac, de colinde pop-opera, din data de 15 decembrie, pentru data de 17 decembrie. În aceeaşi zi pe scenă va urca formaţia Boney M cu Liz Mitchell.

Concertul Nicolei, programat pe 16 decembrie, se va ţine până la urmă pe 21 decembrie, înaintea recitalului lui Ştefan Bănică jr. Târgul de Crăciun va fi deschis după programul obişnuit în acele zile.