S.C. Compania de Apă Oradea S.A. îşi cere scuze utilizatorilor pentru inconvenientele aduse datorită calităţii necorespunzătoare a apei furnizate începând cu ziua de miercuri 22 septembrie 2010. Motivul acestei deficienţe este spălarea programată a magistralelor de apă.

Având în vedere că acţiunea de spălare a reţelelor de apă va continua şi în următoarele nopţi, până în noaptea de vineri / sâmbătă (inclusiv), există posibilitatea ca în această perioadă, să apară modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene, sfătuim consumatorii să evite consumul de apă, până la limpezirea acesteia.

Odată finalizată spălarea reţelelor de distribuţie, calitatea apei furnizate, se va încadra în parametrii de potabilitate. În situaţia în care, zonal, apa potabilă nu se încadrează în parametrii corespunzători, rugăm consumatorii să contacteze Dispeceratul central al Companiei de Apă telefonic la numerele 0259 - 430.928 sau 0359 - 410. 203, pentru a putea acţiona prompt în vederea rezolvării deficienţelor sesizate.

Conducerea
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.