Poliţia bihoreană demonstrează cât de fermă este chiar şi când nu e cazul. O pensionară din Sântandrei s-a plâns lui Bihorel de o păţanie care i-a lăsat nu doar un gust amar, ci şi o gaură în buzunar.

La jumătatea lunii mai, femeia a avut un conflict cu un agent de pază de la sucursala Electrica din Cantemir, care s-a luat de ea şi a împins-o din spate, ca să o scoată din clădire, după ce pensionara a "îndrăznit" să ceară să vorbească cu şeful agenţiei, supărată că funcţiona un singur ghişeu, unde aşteptau la rând cam 15 oameni.

Bruscată de paznic, femeia recunoaşte că la rândul ei l-a îmbrâncit, apoi a sunat la 112, iar un echipaj de Poliţie s-a deplasat la faţa locului şi i-a audiat pe amândoi.

De atunci, bihoreanca n-a mai avut nicio noutate, până săptămâna trecută, când un poliţist i-a adus acasă procesul verbal de... amendă!

Femeia a fost sancţionată cu 2.000 lei, pe motiv de "alertare falsă a agenţiilor specializate de intervenţie", de parcă ar fi fost îndreptăţită să sune la 112 doar dacă era bătută şi însângerată.

Dacă poliţiştii tot au vrut să-i dea o lecţie, femeia se întreabă de ce nu s-au rezumat să-i dea un avertisment, ţinând cont că nu mai are probleme cu legea, iar pensia ei este cea minimă, de 1.200 lei.

De altfel, ca să plătească amenda de 1.000 lei în 15 zile, bihoreanca s-a împrumutat de la CARPO. Să se înveţe minte şi să nu mai dea de lucru autorităţilor...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!