Ştrandul inventat

Halucinant! BIHOREANUL l-a prins pe primarul Marghitei cu rapoarte falsificate mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu, despre fonduri europene făcute praf. După ce a tocat 1,4 milioane de euro pe un ştrand recepţionat în acte din 2010, dar care n-a fost deschis niciodată, primarul Dorel Talpoş s-a temut că va fi pus să returneze banii, aşa că a trimis la Guvern documente false, cu poze trucate pe calculator, care arată că ştrandul ar fi funcţional, populat şi apreciat de clienţi.

Cu actele pe faţă

BIHOREANUL a intrat în posesia dosarului de informator la Securitate al fostului rector Cornel Antal. Deşi a susţinut că nu îşi aminteşte să fi semnat vreun angajament cu Securitatea, Cornel Antal s-a pus în slujba ei chiar înainte să-i fi fost propusă colaborarea, oferind în mod secret şi conspirativ, în repetate rânduri, informaţii despre colegi.

A "votat" pentru nevastă!

De ce-a plecat Ştefan Seremi din PDL: colegii i-au bătut obrazul că, în loc să pregătească alegerile, se îngrijea de chivernisirea tinerei soţii cu slujbă, casă şi maşină. După 22 de ani în partid, de-a lungul cărora a fost deputat, preşedinte, vicepreşedinte de Consiliu Judeţean şi şef de filială, Seremi şi-a părăsit tovarăşii pentru că l-au umilit cu reproşul că-şi iubeşte nevasta mai mult decât partidul.

Ponturi pentru Mintaş

Ioan Mintaş şi-a băgat nevasta în conflict de interese, recomandând-o într-o comisie a Primăriei. Consiliul Local a aprobat numirea în Comisia de monitorizare a achiziţiilor publice a directorului executiv al CIAC, Smaranda Mintaş, deşi firma pe care aceasta o conduce participă la licitaţiile organizate de municipalitate.

Hoţie dezgropată

Universitatea, silită s-o concedieze pe fosta decăniţă de la Textile la un deceniu după ce profesoara a fost prinsă că a plagiat o carte! Deşi a fost condamnată în 2003 pentru furt intelectual, "sorboneii" s-au tot codit s-o penalizeze pe Daniela Ionescu şi pe linie profesională, astfel încât acum trebuie s-o facă doar pentru că i-o cere Consiliul Naţional de Etică în Cercetarea Ştiinţifică.

Fabrica de idei

Un grup de studenţi orădeni caută soluţii la cele mai fierbinţi probleme ale oraşului. Membrii cercului ştiinţific al studenţilor economişti au făcut un studiu pe baza căruia recomandă Primăriei ca, pentru evitarea aglomeraţiei din trafic, să decaleze orele de începere a cursurilor din grădiniţe, şcoli şi facultăţi.

Adulter în trei acte

Eterna poveste despre cum trădează El, cum trădează Ea şi cum se iubesc amândoi este jucată în pub-uri în savuroasa serie de spectacole "Plăcerile şi chinurile adulterului".