"Fac şi eu sex ca procurorul cu soţia"

Americanul de 68 de ani din Valea lui Mihai arestat pentru violarea unei ţigăncuşe de 11 ani şi-a sfidat anchetatorii.

Fost chelner emigrat în SUA cu trei decenii în urmă şi reîntors în ţară ca pensionar, Ludovic Gall e acuzat că a dezvirginat-o pe fetiţă cu degetul şi a obligat-o să-i facă sex oral, forţând-o cu ajutorul unei prostituate al cărei client fidel era.

Beni, băiat bun

Din orgoliu, şi poate nu numai, Beniamin Rus a salvat câteva proiecte mari de infrastructură.

Firma Selina a reparat drumul pe care Construct Mod îl făcuse de mântuială la Pietroasa, spre Padiş, şi de care nimeni nu se putea atinge până în 2017, după ce în trecut a remediat şi "chixurile" altor concurenţi, iar acum se gândeşte la finalizarea Podului Macio.

Abonaţi la ciolan

Invitaţi să plece, directorii PDL şi UDMR şi-au tras posturi călduţe în instituţiile deconcentrate.

Deşi numiţi pe criterii politice pe vremea când partidele lor erau la guvernare, ştabii din cele două formaţiuni şi-au dat demisiile din funcţiile de directori numai după ce, la schimb, au obţinut alte poziţii de conducere, pe care şi le rezervaseră din timp.

Impozite "cu taxe"

Primăria pregăteşte taxe speciale pentru a creşte încasările fără să bage mâna direct în buzunarul orădenilor.

Municipalitatea vrea ca de la anul să pună la plată notarii care îi consultă baza de date, pe orădenii care solicită copii ale actelor pierdute şi pe cei care vor să le fie întreţinut un câine în adăpostul Administraţiei Domeniului Public.

INTERVIU

Ionel Bungău, preşedintele CS Crişul: "O sală de sport plină înseamnă un spital şi o puşcărie goale"

La 58 de ani, arată ca de 45. Fost sportiv de performanţă şi antrenor de lupte greco-romane şi de judo, a devenit cunoscut cu câţiva ani în urmă, ca şef la Direcţia Judeţeană de Sport, iar apoi ca director al Clubului Sportiv Municipal, funcţie în care l-a numit, culmea, un primar liberal.

Intrat în PD în 1996, se recomandă drept un membru din "garda veche" a partidului, dar n-a ieşit în faţă până acum, când a decis să candideze la Senat în colegiul 4 Oradea. Ce l-a determinat la acest pas, într-o perioadă când PDL-iştii nu se prea înghesuie să iasă în public?

e-tzeapa!

Numărul fraudelor informatice creşte, iar infractorii au ajuns să atace chiar şi în numele... Poliţiei.

De la "scrisorile nigeriene" frecvente la începutul anilor 2000, escrocii s-au specializat în clonarea cardurilor bancare şi în piratarea conturilor din reţelele de socializare, iar mai nou, în numele legii, îi storc de bani pe amatorii de XXX.

ORADEA NOASTRĂ
Totul sau nimic!

Orădenii care şi-au convins vecinii de scară să investească în reabilitarea termică a imobilelor cu cofinanţare din fonduri europene, prin programul pilot care a demarat săptămâna trecută, pot relua munca de lămurire. Ori îşi conving vecinii din tot blocul, astfel încât la final clădirea să fie reabilitată unitar, ori se lasă păgubaşi! Pentru a evita "cârpelile", noile normative exclud posibilitatea reabilitării imobilelor pe "parcele"...

TIME OUT
Tot mai sus!

Doi orădeni pasionaţi de căţărat au deschis în centrul oraşului o sală cu pereţi de escaladă, destinată atât iniţiaţilor, cât şi începătorilor.