Crăciuniţa cuminţită

Actriţă a Teatrului Regina Maria, Dania Ţinca a acceptat un nou rol: cel de Crăciuniţă a BIHOREANULUI. Fiica doctoriţei Liana Antal a lăsat în urmă perioada rebelă în care apărea dezgolită în revistele pentru bărbaţi, ambiţionându-se să-şi facă părinţii şi iubitul să se simtă mândri de reuşitele sale artistice.

Stai deoparte!

Într-un scandal conjugal cu protagonişti VIP s-a emis, în premieră, un ordin de restricţie, tocmai pentru un fost magistrate. Eliberat anul trecut din Penitenciar, unde a stat mai bine de 3 ani pentru luare de mită, ex-judecătorul Mihai Viorel are din nou probleme: foştii colegi l-au evacuat din vilă, l-au obligat la consiliere psihologică, dar şi să păstreze o distanţă de minimum 200 de metri faţă de fosta sa soţie, notarul Doina Mihai, pe care ar fi luat-o la bătaie.

Micuţa lui Dumnezeu

Biserica Ortodoxă a certificat drept minune o viziune pe care a avut-o, cu şapte decenii în urmă, o fetiţă din comuna bihoreană Budureasa. Martoră a unei experienţe ieşite din comun, copila de 11 ani din satul Burda a convins autorităţile civile şi clerul ortodox că l-a văzut pe Dumnezeu la marginea cătunului, locul devenind de atunci căutat de zeci de mii de pelerine.

ORADEA NOASTRĂ:
Primarul Ilie Bolojan descrie viitorul imediat: "Urmează ani grei..."

La final de an, primarul Ilie Bolojan trage linie şi constată că, deşi bugetul oraşului e mai sărac decât se preconiza, şi nici situaţia financiară a ţării nu e prea roz, proiectele propuse au fost totuşi realizate sau au intrat pe o linie dreaptă. Edilul spune însă că Oradea e încă departe să scape de greutăţi, căci proiectele de modernizare a străzilor ori de amenajare a centrului municipiului vor sărăci, în primă fază, vistieria oraşului, care va fi pusă în faţa unor iminente împrumuturi.

F(r)actura termică

În prag de sărbători, prima factură de întreţinere va scoate din portofelele orădenilor cu 200 de lei mai mult decât cea pe luna precedentă. Adăugarea costurilor de încălzire la cheltuielile de întreţinere majorează facturile aferente lunii noiembrie la circa 300 lei pentru un apartament cu 2 camere, la 400 lei pentru un apartament cu 3 camere şi la peste 500 lei pentru unul cu 4 camere.

TIME-OUT
Jucătorii din tribune

Dacă are CSM-ul meci, ştii că în jurul Arenei Antonio Alexe n-ai să găseşti loc de parcare. Echipa de baschet a oraşului a devenit cea mai iubită şi, ca atare, la fiecare partidă sala se umple de susţinători. Tonul îl dă galeria "Leilor roşii", înfiinţată în urmă cu un an şi jumătate de o mână de fani inimoşi care între timp şi-au depăşit "condiţia" şi se implică în promovarea echipei şi în organizarea de campanii caritabile.