Neguş în arest!

O nouă violenţă a trupei "Prinţului" Neguş, Romulus Markovics, l-a costat libertatea pe capul clanului ţiganilor din Oradea. Oamenii legii par să se fi săturat de scandaluri! La cererea procurorilor, judecătorii l-au arestat pentru 15 zile pe şeful ţiganilor, acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice în formă agravantă, după ce împreună cu 15 "supuşi" a vandalizat clubul Atti's şi a bătut cinci persoane.

OTV, şantaj la Micula!

Senzaţional: Dan Diaconescu a şantajat un om de afaceri orădean pretinzându-i o grămadă de bani ca să nu-i dea trecutul "în direct". DNA l-a trimis în judecată pe patronul "televiziunii poporului" pentru că acesta a cerut 100.000 de euro ca să nu facă "dezvăluiri" despre Sorin Micula, regele bingo-ului de la mijlocul anilor '90.

(Ara)gaz pe foc!

Distribuitorul de electrocasnice Santol a dat o ţeapă de 10 milioane lei producătorului de maşini de gătit Metalica, după care şi-a declarat insolvenţa. Firma orădeană Santol a preluat vreme de doi ani de la producătorul de aragazuri peste 80% din producţie, dar a "uitat" să achite marfa, silind Metalica să îşi trimită angajaţii în şomaj şi să se îndatoreze la bănci.

Ţara lui Andrei

Un copil de 12 ani de la Şcoala Generală 11 din Oradea a ajuns în spital după ce a fost luat la pumni de alţi trei elevi chiar în faţa şcolii. Părinţii victimei, Andrei Brâncoveanu, au sesizat Inspectoratul Şcolar şi Parchetul pentru că, în ciuda faptului că bătăuşii erau cunoscuţi pentru comportamentul lor violent, conducerea şcolii i-a sancţionat doar cu o mustrare, motivând că aceştia erau în timpul liber.

INTERVIUL BIHOREANULUI
Gheorghe Pasc, directorul Aeroportului Oradea:
"Fără Aeroport, ajungem ca Zalăul"

Gheorghe Pasc, directorul Aeroportului Oradea, e considerat de unii o "venitură" pentru simplul fapt că a aterizat de la Bucureşti. În meserie, însă, nimeni nu i-a spus că ar fi străin, construindu-şi cariera atât la Comandamentul Aviaţiei Militare din Ministerul Apărării, cât şi la Departamentul Aviaţiei Civile din Ministerul Transporturilor. Acum, la 60 de ani, fostul ofiţer spune că mai are un singur vis: să vadă Aeroportul modernizat. Ideal ar fi, consideră el, să-l administreze o firmă privată, întrucât Consiliul Judeţean nu va avea niciodată banii. Altfel, Aeroportul se va închide fără speranţa că altul va fi construit într-o perioadă care să nu depăşească o viaţă de om.

Weekend de graţie

Peste 1.000 de dansatori sportivi din 23 de ţări îşi vor arăta măiestria în 6-7 noiembrie, la Varadinum Dance Festival. "Vinovat" pentru eveniment este orădeanul Istvan Toth, devenit multiplu campion naţional la dans după ce, copil fiind, nu putea nici să umble. Acum transmite şi altora pasiunea pentru dans, organizând un concurs internaţional deja cu tradiţie, aflat la a V-a ediţie.

Dr. Smile

Natalia Rusu îmbină o carieră de aproape 9 ani în modeling cu cea pe care şi-o clădeşte ca medic stomatolog. Când nu e la cursurile de la Facultatea de Stomatologie, Naty face practică la un cabinet privat, iar în timpul liber prezintă modă şi lucrează ca recepţioneră.