În luna martie se așteaptă noile linii de finanțare aferente anului 2016, care aduc noi oportunități de dezvoltare şi creştere accelerată prin intermediul fondurilor UE, atât pentru companii cât şi pentru instituții publice sau organizații non-profit.

Dacă vreți să fiți la curent cu acestea, compania orădeană UrbanGIS Consulting - operator important pe piaţa consultanţei în afaceri, accesării de fonduri de stat şi europene dar şi pe piaţa pregătirii profesionale - va organiza un curs care oferă competențe pentru implementarea cu succes a proiectelor europene și se adresează atât persoanelor implicate în derularea proiectelor, cât și celor care vor să devină experți în proiecte europene.

Prin cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale - COR 242213 cursanţii sunt familiarizaţi cu mediul legistativ şi instituţional, dar şi cu proceduri, regulamente, instrucţiuni, obligatorii în procesul de implementare. Aplicaţiile sunt bazate pe elaborarea unor documente esenţiale: actul adiţional, notificarea, raportul tehnico-financiar, cererea de rambursare, raport de monitorizare, raport de progres, procedura de achiziţie.

Cursul este autorizat ANC, certificatele obţinute de participanţi fiind recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. El este susţinut de experţi cu o largă experienţă în evaluarea, accesarea şi implementarea proiectelor din fonduri externe nerambursabile. Suporturile de curs cuprind exemple practice, pun accent pe specificul aplicaţiilor în pregătire sau implementare a cursanţilor şi sunt în permanenţă actualizate.

Cursul se adresează atât persoanelor interesate de asemenea activităţi din cadrul administraţiei publice locale, antreprenorilor dornici să îşi dezvolte activitatea, cât şi unor specialişti de domenii, cum ar fi economişti, arhitecţi, avocaţi, jurişti, ingineri.

Cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale se va desfășura în perioada 22-26 februarie 2016 la centrul propriu de training, de pe strada Muntele Găina nr. 9.

Costul cursului este accesibil şi, totodată, flexibil. Taxa de instruire este de 800 de lei şi include: suportul de curs, materiale suplimentare, coffee break, examinare ANC. Se oferă discounturi la înscrierea unui grup de mai multe persoane.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Mihaela Rus, la telefon 0723.345.740 sau email: mihaela.rus@urbangisconsulting.ro, dar şi pe pagina web a companiei, www.urbangisconsulting.ro.

(advertorial)