Noul sezon competițional de minifotbal se aproprie, iar la Baza Tineretului şi Baza AEK din Oradea vor avea loc competiţii din a doua jumătate a lunii septembrie. Înscrierile se mai pot face până în 11 septembrie.

Înscrieri gratuite

Concursurile vor avea loc sub egida Federaţiei Române de Minifotbal. Este vorba despre noile campionate de Liga 1, Liga 2 şi Liga 3, acestea fiind rezervate amatorilor, plus două serii în Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice, unde echipele vor fi repartizate pe criteriul valoric.

Înscrierile sunt gratuite şi se mai pot face până duminică, 11 septembrie, la Baza Tineretului din Oradea, sau la numărul de telefon 0729/351.276 (Adrian Iova).

După cum se știe, anul 2022 a fost unul important pentru minifotbalul bihorean. Echipa AEK Oradea a devenit vicecampioană naţională şi campioană europeană EMF Champions League.

În 2021, aceeaşi echipă bihoreană a fost campioană naţională şi vicecampioană europeană, iar echipa Dedeman Oradea a câştigat la nivel naţional în Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice, în vreme ce pe plan european a luat bronzul.

16 echipe la Supercupa Bihorului

Pe de altă parte, pentru ziua de vineri, 9 septembrie, au fost programate meciurile din Supercupa Bihorului, la care participă 8 echipe din cele trei ligi şi 8 echipe din campionatul firmelor.

Meciurile încep la ora 19 pe terenurile sintetice de la Baza Tineretului.

Tot vineri sunt premiate şi echipele clasate pe podium în campionatul trecut.


PROGRAMUL "SFERTURILOR"

AMATORI – ORA 19:00:

A: Inter-Promotor

B: Bad Boys-Vulturii Beiuş

C: Liberty – Epic

D: Topa-Rologisped

Semifinale: A vs. C; B vs. D

FIRME – ORA 20:00:

A: Dedeman-Lidl

B: Frontiera-Purem

C: Avril-Celestica

D: Sport pen-Faist.

Semifinale: A vs. C; B vs. D

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!