23 de persoane au fost ridicate de poliţiştii de frontieră dintr-o staţie de tren din municipiu, mai precis CFR Oradea Est din Velența. Poliţiştii precizează că este vorba despre cetăţeni străini, care "nu îşi justificau prezenţa în zonă".

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, în zona staţiei CFR Oradea Est, 23 de cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă", se arată într-o informare transmisă, vineri, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, care precizează că la acțiune au participat şi poliţişti ai IPJ Bihor şi reprezentanţi ai Serviciului pentru Imigrări Bihor. 

"În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Etiopia, Maroc şi Tunisia, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, care au intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale", se arată în informarea poliţiştilor de frontieră.

Verificările continuă în această cauză. "În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Bihor vor continua acţiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile MAI pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală", se mai arată în informare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!