Clienții persoane fizice pot ridica, în continuare, rolele gratuite de saci pentru deșeurile reciclabile din plastic-metal și hârtie-carton, de la Birourile Relații cu Clienții RER Vest. Operatorul de salubrizare a asigurat stocul necesar de saci pentru distribuirea acestora către orădenii de la case.

Important de știut este că rolele albastre și galbene se pot ridica doar de titularul de contract, în baza cărții de identitate, sau de către o persoană desemnată printr-o împuternicire notarială.

Fiecare rolă galbenă are 25 de saci pentru depozitarea deșeurilor reciclabile din plastic și metal, precum ambalaje de detergent, gel de duș sau săpun lichid, cutii de conserve, doze din aluminiu fără ambalaj SGR, PET-uri fără ambalaj SGR, ambalaje din plastic de la produsele alimentare, folie din aluminiu etc. 

Rola albastră conține 15 saci pentru deșeuri din hârtie și carton, ca maculatură, ziare și reviste, cutii din carton, cutii curate de pizza, cartoane de la ouă, cutii cu cereale, caiete etc.

Rolele gratuite se pot ridica de luni până vineri între orele 8 și 16, fie de la Biroul Relații cu Clienții RER Vest de pe str. Moliere nr. 21, fie de la Biroul Relații cu Clienții din Primăria Oradea, camera nr. 6.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!