Vă mai amintiţi expresia "omuleţii verzi", referitoare la paramilitarii proruşi echipaţi în uniforme fără însemne, deci neidentificabili, care au ocupat Crimeea? Ei, bine, la noi PSD-ul are "omuleţi invizibili" care, de când a început campania pentru alegerile europarlamentare, cuceresc toate spaţiile pentru afişajul electoral.

Fenomenul a fost înregistrat nu doar la Oradea, cum s-a plâns PMP Bihor, ci se repetă şi în cele mai modeste comune. La Diosig, de pildă, pe 9 mai, şeful puţinilor liberali din comună, Adrian Hegheduş, a lipit afişe în locurile anume puse la dispoziţie de Primărie, dar a doua zi au dispărut toate, în locul lor apărând ca prin minune numai afişe PSD.

Încăpăţânat, s-a apucat din nou să pună afişe, chiar a doua zi, însă tot în zadar: în prima noapte au fost rupte şi acestea, în schimb cele ale PSD rămânând intacte.

Cum pesediştii din Diosig, în frunte cu viceprimarul Constantin Sabău, se jură că nu au nicio legătură cu misterioasele numere de "magie neagră" în urma cărora dispar materialele concurenţilor, singura explicaţie e că pentru PSD lucrează, ca voluntari, o nouă specie de lipitori de afişe: dezlipitorii.