Numărul de telefon 0888 888 888 a fost anulat de către un operator de telefonie din Bulgaria, după ce persoanele cărora li s-a acordat acel număr, în ultimii zece ani, au decedat.

Primul deţinător al numărului a fost Vladimir Grashnov, fostul CEO al operatorului, Mobitel, acesta murind de cancer în 2001, având 48 de ani. Publicaţia The Telegraph scrie că potrivit unor zvonuri, acesta ar fi fost omorât de către un rival prin otrăvire radioactivă.

Acelaşi număr a trecut apoi la un şef al mafiei bulgăreşti, Konstantin Dimitrov, care a murit în 2003, fiind împuşcat de un asasin plătit, în timpul unei vizite în Olanda. Dimitrov, care avea 31 de ani, avea mobilul cu el în momentul în care a fost împuşcat şi se presupune că în spatele crimei s-ar fi aflat mafia rusă.

Numărul de telefon a ajuns ulterior la Konstantin Dishliev, un om de afaceri care a fost împuşcat în faţa unui restaurant din capitala Bulgariei. Dishliev, agent imobiliar, s-ar fi ocupat şi cu traficul cu cocaină înainte de a fi asasinat în 2005.

În urma acestor morţi, compania telefonică ar fi suspendat pentru totdeauna numărul de telefon, persoanele care încearcă să contacteze numărul primind un mesaj înregistrat, care le spune că este "în afara ariei de acoperire".

Un purtător de cuvânt al companiei Mobitel a refuzat să comenteze aceste informaţii.