Imaginea premierului Italiei, Silvio Berlusconi este tot mai şifonată, în urma scandalurilor sexuale în care a fost implicat. Iar loviturille nu par să se oprească. Joi seară, o damă de companie a dezvăluit numărul de telefon al premierul italian, într-o emisiune televizată, urmărită de sute de mii de telespectatori.

Tânăra a şi pus paie pe foc povestind tot felul de amănunte despre Berlusconi şi petrecerile date de acesta. Nadia Macri a arătat în faţa camerei video toate dovezile ce o legau de Silvio Berlusconi: un autograf, numărul său de telefon şi altele. Mai mult, italianca şi-a etalat cadourile primite de la premier: bijuterii, dar şi un prosop cu numele premierului pe etichetă.

În timpul povestirilor ei despre petrecerile dezlănţuite la vila lui Berlusconi, blonda a declarat şi să s-a certat cu o româncă prezentă şi ea acolo, dar că premierul a pus capăt disputei.

Dezvăluirile făcute i-au adus fetei o invitaţie din partea procurorilor la audieri. Nadia este doar una dintre fetele care au animat petrecerile nocturne ale lui Berlusconi. Printre ele s-ar număra şi două românce, potrivit Corriere della Serra. Scandalul, care de la o zi la alta e tot mai mare, a provocat stupoare la Vatican. Oficialii apropiaţi Papei Benedict s-au declarat tulburaţi de ce se întâmplă la Roma.