A fost nunta anului, în weekendul trecut, la Budapesta. Bihoreanul Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, s-a căsătorit, într-o ceremonie foarte discretă, la care au luat parte doar apropiaţii, cu cântăreaţa Irina Nicolae, fosta componentă a trupei ASIA.

Anunţul a fost făcut pe Facebook, chiar de mireasă, care a postat şi câteva imagini de la ceremonie şi de la petrecerea de după.

"A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă saptamană din viaţa noastră. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie, la biserica românească din Budapesta. A fost aşa cum am visat…O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii…", a scris pe contul său de socializare Irina Nicolae.

Mireasa a precizat că nu a făcut "un secret" din eveniment, "dar nici nu ne-am dorit să fim titluri de tabloid". "Căsătoria este ceva sacru, nu un subiect într-o revista tabloid… Am decis să împărtăşi bucuria cu voi, aici, ştiind că nu-mi vor fi răstălmăcite cuvintele de dragul rating-ului... Toţi cei prezenţi ne sunt apropiaţi, sunt parte din viaţa noastră, din familia noastră, şi am fost mai mult decât onoraţi să-i avem alături în acestă zi minunată".

Irina a dezvăluit şi că petrecerea s-a ţinut în restaurantul Gundel, un local budapestan "cu tradiţie şi rafinament gastronomic recunoscut la nivel mondial pentru profesionalismul, bucătăria şi ospitalitatea sa", şi că rochia a fost creată într-un atelier românesc. "Am simţit că Dumnezeu ne iubeşte cu adevărat şi ne-a dăruit cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Suntem doar noi şi… o viaţă înainte în doi!", a conchis ea.

Imaginile arată că Marius Vizer a purtat un costum negru, cu papion. Buchetul miresei a fost roz şi a cuprins în el trandafiri, miniroze şi bujori. La nuntă au participat VIP-uri precum Ion Ţriac, Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Al Bano sau Marcel Pavel.

Irina Nicolae (37 ani) şi Marius Vizer (56 ani) sunt împreună de 13 ani. De 11 ani locuiesc la Budapesta, dar călătoresc în toată lumea.