Cine a trecut sâmbătă seara pe străduţa din faţa hotelului Gonduzo din Odorheiu Secuiesc ar fi fost sigur că înăuntru se află cel puţin un şef de stat, scrie Click. Trei domni la cravată, bine făcuţi, încadrau intrarea în clădire şi se asigurau că nu pătrunde nici musca, ca nu cumva să fie dotată cu vreo cameră de luat vederi.

Draperiile groase de la restaurantul de la parter erau trase, astfel încă de afară cu greu puteai distinge câteva siluete. În acest cadru demn de filmele de spionaj a ales Cristi Tabără, 42 de ani, să facă petrecerea de nuntă cu aleasa inimii, orădeanca Loredana Lascu, 29 de ani.

Cu badigarzii la uşă

Vedeta a încercat până în ultimul moment să păstreze o discreţie totală asupra evenimentului şi doar invitaţii ştiau locul în care se va desfăşura cununia şi petrecerea de după.

Căsătoria religioasă s-a desfăşurat sâmbătă la prânz la biserica ortodoxă din staţiunea Praid, după care nuntaşii s-au deplasat la restaurantul Gonduzo, petrecerea ţinându-se cu uşile închise.

Cei trei bodyguarzi postaţi la intrare nu au permis accesul nimănui străin şi au refuzat să ofere orice informaţie despre eveniment.

Tabără vrea copii

Reporterii Libertăţii au realizat, luni, primul interviu cu Cristi Tabără, după căsătoria sa cu Loredana Lascu. Nunta a avut loc la Praid, judeţul Harghita, iar petrecerea, la Odorheiu Secuiesc.
- Casă de piatră şi felicitări, domnule Tabără! Cum a fost la nuntă?
- A fost o nuntă frumoasă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Acum am tot ce-mi trebuie.
- Mireasa a purtat rochie albă. Dumneavoastră...
- Am avut costum negru, de ginere, cu papion. Eu sunt adeptul culorilor mai închise.
- Sunteţi singur... Unde e doamna Tabără?
- A plecat mai devreme cu părinţii mei şi cu ai ei la Oradea. Eu merg acum la Bucureşti.
- Nu mergeţi în luna de miere?
- Deocamdată, nu. Mă reţin alte treburi aici.
- Pe când un urmaş?
- Ne dorim foarte mult copii. Primul pas l-am făcut, m-am însurat.
- Cum v-a afectat scandalul din ultimele zile, cu acuzaţiile de abuz sexual ale fiicei fostei dumneavoastră iubite?
- Nu credeţi tot ce se spune şi ce se scrie. Nu este nimic adevărat.

Lumânări şi petale în baie

Peste 50 de invitaţi au participat la petrecerea organizată cu ocazia nunţii lui Cristi Tabără cu Loredana Lascu. Evenimentul a avut loc la Hotelul-restaurant Gonduzo, din Odorheiu Secuiesc. Cei doi au avut şampanie şi flori în cameră şi petale de trandafiri şi lumânări parfumate la baie, scrie Libertatea. 

"Sunt fericit că invitaţii s-au simţit excelent la noi. Cu Cristi mă cunosc de mai multă vreme. Nu e prima dată când el şi Loredana vin la mine, la hotel", ne-a declarat patronul Nagy Gyorgy. Cum nunta nu a fost una obişnuită, angajaţii localului s-au străduit ca totul să fie perfect. Restaurantul a fost plin cu flori, bucatele au fost bine alese şi preparate cu atenţie.

Mirii au fost cazaţi în apartamentul matrimonial, "mândria hotelului", unde au petrecut o noapte a nunţii de neuitat. Au avut în cameră flori şi şampanie, iar în baie au găsit lumânări parfumate şi petale de trandafiri. De asemenea, se pare că Loredana şi Cristi au cerut ca micul dejun să le fie adus în cameră, chiar înainte de plecarea lor.

În mod normal, apartamentul costă 100 de euro pe noapte, însă a fost gratis pentru tinerii însurăţei. Cununia civilă şi ceremonia religioasă au avut loc tot sâmbată, la Praid, judeţul Harghita.

Scandalul anului

Cristi Tabără este implicat în cel mai mare scandal mediatic al anului, el fiind acuzat de Alexandra Bodnaru, de 12 ani, fiica fostei sale iubite, Alina Bodnaru, fostă angajată la Acasă TV, de abuz sexual.

Fetiţa de 12 ani a povestit poliţiştilor cum ar fi fost pipăită, în luna mai a anului trecut, de cel cu care mama sa a avut o relaţie timp de şase ani.

În ciuda declaraţiilor şocante date de Alexandra poliţiştilor şi presei, orădeanca Loredana Lascu, cea cu care Tabără avea o relaţie secretă, a refuzat să creadă spusele femeii, iar sâmbătă, s-a dus cu el la altar.