Viaţa teatrală orădeană a fost în sărbătoare în acest weekend. Actorul Teatrului Regina Maria, Ciprian Ciuciu, s-a căsătorit cu actriţa Teatrului Szigligeti, Melinda Pitz, originară din Pecs, Ungaria.

Cei doi s-au cunoscut chiar la Teatru, acesta fiind locul în care povestea lor de iubire a crescut şi unde, în urmă cu un an, Cipri i-a cerut lui Melu să-i fie soţie.

Iar cum iubirea lor a început în casa poveştilor, nunta nu avea cum fi decât una de poveste. Tinerii s-au căsătorit la complexul Kings Land Ineu, pe marginea unui lac, unde mirii au ajuns călare. Mirele a purtat un costum elegant de cavaler, iar mireasa o rochie albă, simplă şi vaporoasă.

După ce au spus "Da" în faţa primarului din Ineu, însurăţeii au petrecut până dimineaţa alături de prieteni şi familie. Inedit a fost şi tortul mirilor, care a luat forma casei pe care cei doi vor să înceapă în curând să o construiască chiar ei. Ciprian şi Melu şi-au plănuit să-şi ridice o casă ecologică, construită din materiale naturale şi care va folosi energii naturale.

Redacţia Bihoreanul îi urează noii familii "Casă de piatră", fericire şi sănătate!