Noua sală de nunţi Queen Mary, amenajată din fostul restaurant Transilvania, a fost împodobită cu aranjamente florale impresionante, printre care un adevărat perete de flori în spatele mirilor, pentru nunta Oliviei Micula, fiica cea mare a magnatului Ioan Micula, cu fostul fotbalist Dorin Floruţa.

Potrivit unor participanţi, invitaţii au petrecut până spre dimineaţă, iar pe parcursul serii ringul a fost mai tot timpul plin. Ce-i drept, scena a fost tot timpul plină, mirii avându-i ca invitaţi pe Loredana Groza, Aurel Tămaş, Călin Geambaşu şi Taraful din Clejani.

Petrecăreţii au avut un meniu care a conţinut fructe de mare de diverse sortimente şi fripturi, precum şi tradiţionalele sarmale. Tortul miresei a fost unul alb, imens. Spre deosebire de trendul actual, însă, Olivia şi Dorin au ales să nu sărbătorească şi cu focuri de artificii.

După cum era de aşteptat, invitaţii au fost serviţi cu apă şi bere produse de compania European Drinks, însă au avut la dispoziţie şi numeroase sortimente de băuturi fine. La plecare, aceştia au primit câte o sticlă de şampanie şi prăjituri de tip macarons. Pentru copiii prezenţi, a fost amenajat un loc de joacă astfel încât atât ei cât şi părinţii lor să se poată distra în voie.

La petrecere, fiica cea mare a lui Ioan Micula şi-a schimbat rochia de mireasă Vera Wang, cu care a fost îmbrăcată la ceremonia religioasă, cu o alta ceva mai lejeră, însă la fel de elegantă.

După cum BIHOREANUL a relatat, Olivia Micula, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit sâmbătă cu orădeanul Dorin Floruţa, ceremonia religioasă având loc la o biserică retrasă din Oncea. La ieşirea din biserică, momentul în care mirii au eliberat mai mulţi porumbei a fost filmat cu drona de către echipe ale televiziunii Naţional TV, deţinută de fraţii Micula.

Petrecerea propriu-zisă a avut loc la sala de nunţi Queen Mary, special amenajată de tatăl fetei pentru acest eveniment.

Citiţi pe aceeaşi temă şi articolul: Nuntă de lux: Olivia, fiica cea mare a magnatului Ioan Micula, s-a măritat (FOTO/VIDEO)