Pentru nuntă, doi tineri americani au ales un loc şi un moment într-adevăr ieşite din comun. Ei şi-au celebrat căsătoria în timpul unui maraton, la care au concurat amândoi. Mai prudenţi, socrii şi nuntaşii s-au mulţumit să-i încurajeze de pe margine.

Competiţiile de maraton sunt foarte populare în Statele Unite, nu doar printre sportivii propriu-zişi, ci şi printre amatori. Pe străzile din Houston, peste 15.000 de alergători şi-au încercat puterile pe clasica distanţă de peste 42 de kilometri. Rudele şi prietenii mai puţin îndrăzneţi i-au încurajat frenetic de pe trotuare, în ciuda ploii glaciale.

Pentru Molly Johnston şi David Upton, emoţiile erau şi mai mari, pentru că, după 25 de kilometri de alergare, urmau să-şi sărbătorească... nunta. Ideea a venit de la sora miresei şi a fost susţinută de toată familia.

Cei doi şi-au adaptat ţinuta de concurs pentru a aminti de voalul şi fracul de rigoare. Şi, bineînţeles, au alergat în acelaşi ritm, pentru ca niciunul să nu întârzie la ceremonie.

Poate este greu de crezut, dar, după nuntă, tinerii căsătoriţi şi-au reluat alergarea. Cu tot cu ceremonie, ei au încheiat maratonul în cinci ore şi 11 minute. Prietenii i-au aşteptat la sosire şi le-au urat multe alte curse împreună.