Poliţiştii bihoreni o caută pe o adolescentă în vârstă de 17 ani din Husasău de Tinca. Samanta Larisa Covaci a plecat marţi dimineaţa de acasă şi n-a mai revenit, motiv pentru care membrii familiei sale au anunţat Poliţia.

"Polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Nojorid din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați marți, 10 august a.c., de familia unei  minore -  COVACI SAMANTA LARISA, de 17 ani, din comuna Husasău de Tinca, sat Husasău de Tinca, județul Bihor, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 10 august a.c., în jurul orei 07.00 şi nu a mai revenit", se arată într-o informare transmisă de reprezentanţii IPJ Bihor.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,70 m înălțime, aproximativ 90 de kg., constituție robustă, faţă rotundă, ten închis, ochi căprui, păr lung șaten

ÎMBRĂCĂMINTE: Colanți gri, maieu alb cu imprimeu gri, pantofi cu toc negri

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", transmit poliţiştii.