O adolescentă de 17 ani din Bihor a fost dată dispărută. Ea a plecat de acasă în urmă cu o săptămână, pe 22 mai, iar de atunci familia nu mai știe nimic despre ea. Poliția Bihor face un apel către persoanele care au văzut-o să contacteze autoritățile, sunând la numărul 112.

„La 23 mai 2023, polițiștii de la Poliția orașului Ștei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de un membru al familiei unei minore de 17 ani, din localitatea Ștei, județul Bihor – DANCIU ANDREEA, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 22 mai a.c., în jurul orei 17.15 și nu a mai revenit (acordul de mediatizare a fost primit în cursul după-amiezii de luni, 29 mai a.c.)”, se arată într-o informare trimisă luni de IPJ Bihor. 

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m - 1,70, greutate aproximativ 50 - 55 de kg., constituție astenică, faţă ovală, ochi albaștri, ten deschis, păr brunet, de lungime medie.

ÎMBRĂCĂMINTE: geacă de blugi neagră, blugi negri, geantă crem.
 
„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această tânără sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, este îndemnul pe care-l fac polițiștii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!