Eliza Selyem, o adolescentă de 14 ani din Bihor, s-a făcut remarcată la cea mai recentă ediţie a emisiunii "Românii au talent" cu un moment de dans contemporan. Dansatoare de mică la clubul Fit Dance Oradea, Eliza are în palmares 400 de medalii şi 38 de cupe.

Eliza locuieşte în Sânmartin, cu părinţii ei, mama fiind educatoare, iar tatăl manager. Gazdele emisiunii "Românii au talent" au subliniat că Eliza a făcut dans sportiv de mică, la fel ca mama ei, şi îşi doreşte să devină prim-balerină. 

După momentul ei la audiţii, în care a dansat pe piesa "Crazy in love", Eliza Selyem a primit laude din partea juraţilor. "Am văzut multe numere de dans contemporan, iar diferenţa în astfel de situaţii o face expresivitatea. Te cred şi după faţă, şi după mişcări. Tu nu eşti expresivă doar cu faţa, ci şi cu corpul", a spus Smiley.

Şi Alexandra Dinu a lăudat-o pe bihoreancă: "Mi-a plăcut foarte mult cum ai intrat în acest personaj".

Până la urmă, Eliza Selyem a primit patru "da" din partea lui Smiley, Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu şi s-a calificat în etapa următoare a emisiunii.

Cea mai recentă ediţie a show-ului "Românii au talent" a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării. Peste 2.8 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:40, aproape 3.4 milioane de români s-au uitat la "Românii au talent".