Liceeni, studenţi şi masteranzi din toată ţara au ocazia să participe la cea de-a X-a ediţie a proiectului cu tradiţie Business Smart School, în Cluj-Napoca.

Organizaţia Studenţilor Economişti Cluj-Napoca, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeş-Bolyai, va organiza în perioada 3-9 septembrie 2017 cea de-a X-a ediţie a celui mai mare proiect al organizaţiei, Business Smart School.

Tema abordată în acest an va fi "O afacere de nota 10". Care este rolul acestei ediţii pentru viitori participanţi? Este important să formăm persoanele potrivite pentru a fi antreprenori de succes. Este vorba despre a te adapta permanent schimbărilor ce intervin în mediul unei afaceri. 

Ţinând cont că anul acesta ne aflăm la ediţia a X-a a proiectului "Business Smart School", obiectivul principal este acela de a vă oferi răspunsuri la întrebările voastre, privind paşii pe care trebuie să îi urmaţi către o afacere de nota 10!

Pe parcursul celor 5 zile aveţi posibilitatea de a păşi în "interiorul" firmelor din Cluj, prin experienţele personale ale speakerilor invitaţi , iar cu această ocazie veţi dobândi cunoştinţe din toate domeniile, fiind uşor de pus în aplicare de cei care îşi doresc să îşi construiască un business de succes.

Taxa de înscriere este 150 de lei, iar formularul pentru înscriere poate fi accesat aici!

(advertorial)