Oradea mai are o reprezentantă la X Factor România. După Natalia Selegean, Alexandra Broinaş şi Claudia Ciobanu, în emisiunea transmisă duminică seara de Antena 1, Ioana Maria Repciuc a reuşit să smulgă trei răspunsuri "da" din partea juriului.

Ioana are 20 de ani, este orădeancă şi studiază la Facultatea de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, după ce a absolvit Colegiul Naţional Emanuil Gojdu.

Deşi a apărut pe scenă având un look cuminte, Ioana a decis să cânte melodia "Crazy" a lui Gnarls Barkley şi încă de la începutul cântecului s-a descălţat, determinându-i pe Delia şi Dan Bittman să facă la fel.

"Te ajută actoria, nu ai avut emoţii. Pentru oameni ca tine e făcut concursul acesta", i-a spus Dan Bittman la finalul melodiei, în timp ce Cheloo a întrebat-o cui ar vrea să dea primul autograf. "Nu m-am gândit. Bine, ţie pe chelie", i-a răspuns orădeanca.

Până la urmă, toţi cei trei juraţi au fost de acord că Ioana merită să treacă în următoarea etapă în cadrul concursului al cărui mare premiu este de 200.000 de euro.

Vezi aici audiţia orădencei!