Zeci de copii nevoiaşi sau cu dizabilităţi din Bihor vor primi cadouri de Crăciun din partea Asociaţiei „O şansă pentru toţi” din Marghita care a organizat, duminică, un târg caritabil, la finalul căruia voluntarii adunaseră 17.000 de lei.

Târgul a fost organizat în sala de sport a Colegiului Naţional „Octavian Goga” şi a cuprins mai multe activităţi pentru copii: ateliere de făcut ornamente de Crăciun, ateliere de pictură pe faţă şi pe figurine de ipsos, jocuri de îndemânare și tobogane uriașe. 

„Sute de persoane au trecut duminică prin sala de sport pentru a sprijini inițiativa noastră. În final, din donaţiile făcute în urnele amplasate în sală, dar şi din plata activităţilor de către părinţii micuţilor, am reuşit să adunăm 17.252 de lei", a spus Alina Hurban, de la Asociația „O șansă pentru toți”. 

Cu aceşti bani, voluntarii ONG-ului vor pregăti cadouri pentru zeci de copii care trăiesc în familii cu venituri mici, dar şi pentru micuţii cu dizabilităţi din mai multe localităţi din Bihor, inclusiv din oraşul Marghita, Văşad, Curtuişeni, Fegernic şi Pocluşa de Barcău.

Asociaţia „O şansă pentru toţi" a fost înfiinţată în urmă cu un an de mai mulţi marghiteni, care şi-au dorit să ajute familiile a cinci copii cu dizabilităţi din oraş, plătindu-le terapiile lunare. Ulterior, datorită numărului mare de donaţii, membrii ONG-ului au ajutat prin donaţii de alimente, rechizite şi îmbrăcăminte alte familii nevoiaşe din Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!