Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, trupul femeii în vârstă de 90 de ani a fost găsit vineri dimineaţă, chiar de nora sa. Femeia sesizase că victima nu era acasă şi, pentru că nu a găsit-o, a cerut ajutorul poliţiştilor.

"În jurul orei 8.50, în urma investigaţiilor efectuate, persoana în cauză a fost descoperită decedată în albia canalului colector din localitatea Tărian, la aproximativ 200 m de imobilul în care locuia", se precizează în comunicat.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţiştii din Girişu de Criş, poliţişti criminalişti şi cei ai Biroului de Ordine Publică Rural din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile şi împrejurările în care s-a produs decesul.

"În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă. În cauză nu există suspiciuni de omor", se mai arată în comunicat. Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Localnicii povestesc că femeia s-ar fi sinucis, deoarece era grav bolnavă şi nu mai suporta durerile.