O femeie în vârstă de 76 de ani a ajuns, sâmbătă, la Urgenţe după ce a fost acroşată de un autoturism pe Bulevardul Dacia. Şoferul dădea cu spatele, iar bătrânica trecea strada prin loc nepermis.

"În data de 10 februarie, la ora 12.30, pe Bulevardul Dacia, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a acroşat o femeie în vârstă de 76 de ani, tot din Oradea, care traserva strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a direcţiei sale de deplasare", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

În urma impactului, septuagenara a suferit leziuni uşoare şi a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean. "A ajuns la noi cu leziuni uşoare, are o contuzie la genunchi. În scurt timp va pleca acasă", a declarat, sâmbătă după amiaza, pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi SMURD.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.