Campioană olimpică, multiplă campioană mondială și europeană, scrimera Ana-Maria Popescu (Brânză) a vizitat zilele trecute Oradea și a rămas impresionată de ceea ce a descoperit în orașul de pe Crișul Repede. 

Cea mai titrată scrimeră a României a ajuns la Oradea alături de soțul ei, Pavel Popescu, antrenor secund al echipei de polo Steaua, echipă care a disputat derby-ul sâmbăta trecută cu CSM Oradea în Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, partida încheindu-se la egalitate. 

„Am petrecut câteva zile la Oradea. Chiar dacă vremea a fost destul de capricioasă, mi-a păsat prea puțin și am colindat orașul la pas… cât să mă bucur de fiecare colțișor”, a scris Ana-Maria Popescu pe pagina sa de Facebook, publicând și o serie de fotografii din Oradea, inclusiv de pe pietonală, de la Casa Darvas - La Roche, din Parcul Libertății și de la Cetate. 

„Deși sunt încă zone în care se construiește/reabilitează, orașul arată spectaculos. Habar nu am cum e să trăiești zi de zi acolo, dar ca turist n-ai cum să te plictisești, plus că încă n-am găsit locul în care să nu se mănânce bine, nu că mi-aș dori să se întâmple asta vreodată. Râdem, glumim, dar cu mâncarea nu ne jucăm. Iar faptul că Steaua a remizat cu echipa locală CSM Oradea, după un meci de infarct, și a încheiat sezonul regulat fără înfrângere, n-a făcut decât să întregească acest weekend minunat”, le-a mai transmis campioana fanilor săi.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!