Cântăreaţa de muzică populară Ioana Maria Ardelean a fost numită şefa serviciului Anticorupţie din cadrul Ministerului Dezvoltării. Ce o recomandă? Vocea şi talentul, după cum spune chiar şeful său, ministrul Liviu Dragnea.

Potrivit Digi24.ro, Ioana Maria Ardelean, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la Ministerul Dezvoltării în anul 2011, fiind consiliera fostului ministru, Eduard Helvig, iar până la recenta numire, ea a condus un alt serviciu în cadrul aceluiaşi minister.

Ardelean este membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii şi al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare în Construcţii, ea fiind absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Întrebat de jurnalişti ce o recomandă pentru noua funcţie, vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că "o recomandă vocea şi talentul", a glumit el.

"Nu ştiu ce cântereaţă a fost, dar ea coordonat nişte proiecte importante în cadrul MCV şi are numai aprecieri din partea celor care trebuiau să analizeze aceste proiecte. Din punctul meu de vedere, este un funcţionar foarte bun", a mai spus Dragnea, conform sursei citate.