Luana Ibacka, fosta soţie a lui Cabral, a petrecut Revelionul la un complex hotelier (Perla) din Băile 1 Mai, scrie tabloidul Cancan. Potrivit aceleiaşi surse, la sosire prezentatoarea emisiunii "Cunoaşte, visează, iubeşte" de la Prima TV a solicitat mai multe proceduri pentru relaxare şi îngrijire corporală.

Pentru a intra in noul an complet refacută, Luana a completat cam tot formularul de servicii oferite: de la împachetări cu ciocolată şi parafină, până la capsulă feng shui sau drenaj limfatic.

Cum procedurile se fac cu programare, iar unele sunt dis-de-dimineaţă, vedeta a "sărit" peste câteva şedinţe, din simplul motiv ca nu s-a trezit, mai scrie Cancan. A avut însă surpriza să le găsească la plecare, trecute pe nota de plată.

Degeaba i-a explicat recepţionera că ar fi trebuit să anunţe că nu le onorează, ca sa fie scutită de plata lor. Iritată, vedeta Prima TV a făcut scandal, acuzând-o pe reprezentanta hotelului că o pune să plătească servicii de care nu a beneficiat. Toată scena a fost urmarită de mai mulţi clienţi din hotel.

(sursa:cancan.ro)

UPDATE:

Directoarea Hotelului Perla din Băile 1 Mai susţine că vedeta TV şi-a plătit toate serviciile, fără incidente.

Detalii, în articolul: Conducerea Hotelului Perla dezminte scandalul cu Luana Ibacka