Directoarea de îngrijiri medicale a Spitalului Judeţean Neamţ, Ana Patriche, în vârstă de 49 de ani, a fost înjunghiată mortal de soţul ei, vineri după-amiază, fapta având loc în cadrul unităţii medicale.

Potrivit Adevărul.ro, Ana Patriche a fost vizitată în jurul orei 16, la serviciu, de soţul cu care se afla în proces de divorţ. În urma unor discuţii contradictorii, care au avut loc în cabinetul femeii, din secţia Chirurgie a Spitalului de Urgenţă Piatra Neamţ, acesta a înjunghiat-o.

Agresorul, angajat ca agent de pază la o firmă din Piatra-Neamţ, a venit în spital înarmat cu un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie de două ori, în coapsă şi în gât.

Potrivit Romania24.ro, bărbatul a aşteptat în cabinet, după crimă, ca femeia să-şi dea ultima suflare, apoi a plecat acasă. 

Când au găsit-o colegii femeii au încercat să îi acorde primul ajutor, însă în zadar.

"Persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia poliţiştilor de Investigaţii Criminale. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror criminalist din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ", au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ, potrivit Digi24.ro. 

Victima obţinuse în 8 ianuarie, prin concurs, postul de director de îngrijiri medicale, înainte fiind asistenta-şefă la Secţia de Chirurgie.