Aurelian Niculescu a încetat din viaţă vineri dimineaţă într-o spital din Cluj. Cu o zi înainte suferise o operaţie dificilă, însă nimic nu anunţa tragedia pentru că îndrăgitul om de baschet se simţea bine după intervenţie.

O complicaţie neaşteptată, survenită în cursul nopţii de joi spre vineri, a dus la trecerea în lumea celor veşnice a lui Nea Miţi, prietenul tuturor baschetbaliştilor. Apropiat de echipa feminină a Oradiei, fie şi prin prisma faptului că echipa era antrenată chiar de soţia sa, Adriana Niculescu, nea Miţi a lăsat un gol de neacoperit în lumea sportului bihorean.

Acesta a fost peisajul în care fetele de la CSM U Oradea au jucat în compania uneia dintre echipele ce şi-au propus să câştige chiar campionatul în acest an, CSM Satu Mare. Orădencele au marcat primul şi ultimul coş al primului sfert, prin Brown, două aruncări de trei puncte.

Au fost singurele puncte trecute pe tabelă în primul sfert în contul orădencelor de nerecunoscut.

Sferturile doi şi trei au fost mai echilibrate, însă în ultimele 10 minute echipa sătmăreană a trecut cu tăvălugul peste echipa orădeană. Meciul s-a încheiat CSM U Oradea - CSM Satu Mare 35-74 (6-28, 14-19, 12-9, 3-18).