Şapte persoane au ars de vii, luni, într-un accident de circulaţie petrecut în Ungaria, la aproximativ 70 de kilometri de graniţa cu România. Printre victime se află şi o familie de români.

Potrivit presasm.ro, accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, la ora 2.30 (ora Ungariei), pe autostrada M5, în localitatea Balástya. Un TIR a intrat în parapetul autostrăzii şi a lovit două autoturisme care circulau pe sensul opus de mers, în mod regulamentar.

În urma coliziunii a izbucnit un incendiu, iar pasagerii celor două automobile au ars de vii, scrie Libertatea.ro. În schimb, șoferul autotrenului a scăpat cu viață, transmit autoritățile. 

Autotrenul era înmatriculat în Serbia şi avea destinaţia Budapesta. Una dintre mașinile mici, o Skoda, era înmatriculată în România, iar un alt autoturism în Olanda. În maşina înmatriculată în România se aflau doi adulți și doi copii.

Potrivit police.hu, circulaţia pe porţiunea afectată de accident de pe autostradă circulaţia a fost reluată abia luni, la ora 17.10 (ora Ungariei), după ce poliţiştii au finalizat cercetările la faţa locului.