Cinci membri ai unei familii, printre care un copil în vârstă de 6 ani, au ajuns vineri la Spitalul Judeţean, victime ale unui accident rutier. În maşină se mai aflau patru persoane: părinţii copilului, în vârstă de 27, respectiv 29 de ani, şi un unchi şi o mătuşă, cu vârste de 34 şi 41 de ani.

Cei cinci se îndreptau, într-un BMW, dinspre Nojorid spre Chişirid, unde locuiesc, când maşina a derapat într-o uşoară curbă la stânga, în jurul orei 14.50.

"Din primele cercetări, se pare că, în timp ce circula din direcţia DN 79 către Chişirid, la kilometrul 1, în urma unui viraj la stânga, un conducător auto a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat în derapare, a părăsit partea carosabilă, a intrat în şanţul din partea dreaptă a sensului său de deplasare, iar ulterior a revenit pe partea carosabilă", a precizat BIHOREANULUI subinspectorul Sorin Indrieş, de la Poliţia Rutieră, care a coordonat ancheta la faţa locului.

Din impact, două dintre victime au fost proiectate afară din maşină, pe câmp. De altfel, toţi ocupanţii maşinii au fost duşi la Spitalul Judeţean, de echipaje ale SMURD şi ale Ambulanţei.

Potrivit dr. Beres Zsolt, medic la Unitatea de Primire a Urgenţelor şi SMURD, ocupanţii BMW-ului vor rămâne internaţi la Spitalul Judeţean, având diverse răni şi suspiciuni de fracturi. "Toţi 5 sunt stabili, fără lezuni severe care să le pună viaţa în pericol", a precizat dr. Beres.

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a mai spus reprezentantul Poliţiei Rutiere.

Şoferul BMW-ului este tatăl copilului şi se pare că motivul pentru care a pierdut controlul este viteza. De altfel, localnicii spun că l-au mai văzut circulând cu viteză mare şi prin sat.