O adolescentă în vârstă de 13 ani din satul bihorean Cadea a plecat de-acasă și nu a mai revenit. Părinții i-au observat dispariția sâmbătă dimineață și au cerut ajutorul Poliției și bihorenilor, pentru a o găsi.

„Sâmbătă, 2 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Săcueni au fost sesizați de familia unei minore - Vențel Alexandra, de 13 ani, din localitatea Cadea, județul Bihor, că, în cursul acestei dimineți, în jurul orei 08.00, au observat că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat comisarul șef de poliție Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Fata are aproape 1,70 m înălțime, circa 55-60 kg, o constituție atletică, faţă rotundă, ochi căprui și păr lung și șaten. Familia nu știe cum era îmbrăcată când a fugit de-acasă.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, a mai spus Fărcuța.

UPDATE: Fata a fost găsită

În jurul orei 16.15, Poliția Bihor a anunțat că fata a fost găsită în Gara din Oradea.

Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințată familiei”, a transmis Poliția.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!