Natalia Mădălina Buda, o fată în vârstă de 13 ani din comuna Nojorid, a dispărut, luni, după ce a plecat de la un centru şcolar de educaţie incluzivă din Oradea. Fata nu s-a dus acasă şi nici nu s-a întors la şcoală. Poliţiştii au fost sesizaţi şi cer ajutorul comunităţii pentru a o găsi pe minora dispărută. 

"Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați luni, 12 octombrie a.c., că -  BUDA NATALIA MĂDĂLINA - de 13 ani, din comuna Nojorid, sat Păușa, județul Bihor, a plecat voluntar în cursul zilei de 12 octombrie 2020, în jurul orei 14.15 de la un centru școlar de educație incluzivă din municipiul Oradea şi nu a mai revenit", se arată într-un comunicat transmis luni seara de IPJ Bihor. 

SEMNALMENTE: 1,50 – 1,54 m înălțime, aproximativ 70 de kg., constituție corpolentă, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten-blond, de lungime medie.
ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă galbenă, tricou mov, blugi albaștri, pantofi sport, negri.

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", se precizează în apelul IPJ. 

UPDATE:

Potrivit unui anunț ulterior al Poliției Bihor, fata a fost găsită în aceeași seară.