O adolescentă de 16 ani este căutată de polițiști, după ce a plecat voluntar dintr-un adăpost din Oradea și nu a mai revenit.

Dispariția fetei a fost sesizată săptămâna trecută, luni, însă acordul de mediatizare pentru acest caz a fost primit abia în cursul zilei de marți, 2 mai.

„Luni, 24 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați de reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Bihor că, la 21 aprilie a.c., o minoră de 16 ani – PUȘCAȘ CRISTINA VIRGINIA, din localitatea Valea lui Mihai, a plecat voluntar dintr-un adăpost de zi și de noapte din municipiul Oradea și nu a mai revenit (acordul de mediatizare a fost primit marți, 2 mai a.c.)”, explică un comunicat transmis marți de Poliția Bihor.

Adolescenta are aproximativ 1,62 înălțime, circa 67 de kg, constituție robustă, faţă rotundă, ten închis, ochi căprui, păr negru, de lungime medie.

La momentul dispariției, purta bluză albă, pantaloni negri și pantofi cu toc, negri.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, încheie comunicatul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!