Antonia susţine în faţa tuturor că este o femeie independentă. Încă de la 18 ani a început să-şi câştige singură banii, muncind ca recepţioneră la hoteluri. În felul acesta şi-a putut plăti studiile, lucru la care mulţi alţi colegi de generaţie nu se înghesuie, atâta vreme cât mai pot sta pe buzunarul părinţilor.

Chiar şi aşa, însă, îşi face mereu timp şi pentru distracţii. Acum, frumoasa îşi plănuieşte concediul alături de prieteni şi spune că din itinerar nu lipseşte o excursie la mare, urmată de o raită la munte.

Pe picioarele ei

De când a terminat liceul, Antonia şi-a dorit să fie pe picioarele ei, aşa că şi-a găsit un job ca recepţioneră într-un hotel. "Mereu mi-a plăcut să mă descurc din bănuţii mei, ca să nu le cer părinţilor", spune tânăra. Şase ani mai târziu, după câteva locuri de muncă schimbate, după absolvirea Facultăţii de Relaţii Internaţionale din Oradea şi a unui Masterat în Administrarea Afacerilor la Cluj, blonda a demonstrat că poate mai mult decât să se întreţină. "Mi-am plătit singură studiile, am călătorit, am făcut cadouri, mi-am cumpărat ce-mi trebuie...", spune ea cu mândrie.

Acum, lucrează în departamentul de marketing al unui hotel şi speră ca într-o zi să-şi poată pune în practică cunoştinţele în domeniul afacerilor într-o companie internaţională. Până atunci, continuă să muncească din greu...

Fata soarelui

Dintre toate anotimpurile, Antonia iubeşte cel mai mult vara, pentru că se poate lăfăi la soare. Aşa că, an de an, ia drumul Litoralului. "M-aş muta într-o ţară unde sunt mereu 40 de grade, să pot sta la soare şi să mă bronzez", spune fata. Se va putea bucura din plin în curând, deoarece concediul se apropie, iar ea îşi adună gaşca pentru se deda împreună distracţiilor.

Frumoasa are totuşi şi un păs, şi anume acela că nu poate să-şi practice pasiunile cât ar vrea de des. "Am făcut planorism şi alpinism, dar acum nu prea mai am timp", zice Antonia, cu nostalgie. Din aceleaşi motive, nu a încercat încă nici săriturile cu paraşuta şi bungee-jumpingul, deşi sunt experienţe care o atrag de mai multă vreme. Lasă sporturile extreme pe mai târziu pentru a urca pe alte culmi, cele ale carierei...


LA EXTREME
Antonia Borlean

Vârstă: 24 ani
Ochi: căprui
Zodie: Taur
Înălţime: 1,73 m
Greutate: 57 kg
Măsuri: 87-62-90
Hobby: călătoriile, alpinism

Foto: Marius Venter