Autorităţile din Abu Dhabi au arestat o femeie suspectată că a omorât-o cu cruzime pe profesoara Ibolya Ryan, o orădeancă cu cetăţenie americană.

Saif Bin Zayed, ministrul de Interne din Emiratele Arabe Unite, a declarat într-o conferinţă de presă că suspectul "cu faţa acoperită", suprins de camerele de supraveghere video din mall-ul în care românca a fost ucisă, este o femeie cetăţean al Emiratelor, care are spre 40 de ani, şi se află în custodia poliţiei.

Femeia arestată este suspectată şi că a amplasat o bombă lângă locuinţa unui medic american din Abu Dhabi, dezamorsată fără niciun incident. Anchetatorii ar fi descoperit de asemenea materiale necesare fabricării bombelor la locuinţa femeii. Saif Bin Zayed a precizat că suspecta şi-a ales victimele exclusiv pe baza cetăţeniei lor, fără să le cunoască.

Ibolya Ryan a fost omorâtă pe 1 decembrie, în toaleta unui mall din Abu Dhabi. Orădeanca emigrase de mulţi ani în America. Ea a fost căsătorită cu un american şi era mama unor gemeni, acum în vârstă de 11 ani.

Citeşte mai multe din articolul "Crima care a şocat lumea întreagă: O orădeancă a fost înjunghiată mortal într-un mall din Abu Dhabi (FOTO/VIDEO)"