O femeie, S.I în vârstă de 57 de ani a avut parte de o moarte crudă, miercuri după amiaza, sub roţile unui camion aparţinând firmei Pentax.

Martorii spun că şoferul camionului a dat cu spatele pentru a ieşi pe Bulevardul Dacia şi, nevăzând-o, a trecut peste femeie, care a murit pe loc. "Şoferul nu s-a asigurat şi nu a fost pilotat de o altă persoană la efectuarea manevrei de mers înapoi", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

La mai mult de o jumătate de oră după accident, cadavrul femeii se afla încă pe trotuar şi încă sângera, din cap şi dintr-un picior scurgându-se o cantitate mare de sânge.

Echipaje ale Poliţiei, Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie s-au deplasat la faţa locului pentru primele investigaţii. Şoferul, M.R.A care a accidentat-o mortal pe orădeancă este în vârstă de 20 de ani. 

„Şoferul a manevrat cu spatele pe trotuar şi a trecut peste femeie", a explicat comisarul-şef Valentin Pănescu, de la Poliţia Rutieră.

El a mai precizat că în acest caz se fac încă cercetări, iar şoferul camionului urmează să fie audiat.