O femeie în vârstă de 49 de ani a murit, marţi dimineaţă, după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuieşte, pe strada Morii din Oradea.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, apelul prin numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 7.50.

"ISU a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie a căzut de la înălţime. La faţa locului a fost mobilizat de urgenţă echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea", a precizat Camelia Roşca.

Femeia se afla în stop cardio-respirator când a sosit echipajul medical. Iniţial, medicii au reuşit să o resusciteze, la faţa locului, însă victima a pierdut lupta pentru viaţă, în drum spre spital.

"În drum spre spital, femeia a intrat din nou în stop cardio şi nu a putut fi salvată, medicul declarând decesul", a mai precizat Roşca.

Nu se cunosc deocamdată circumstanţele în care a căzut victima, respectiv dacă a căzut ori s-a aruncat, aceste aspecte urmând să fie stabilite de ancheta deschisă de poliţişti. Din primele date, nu există suspiciuni de omor în acest caz.

„La fața locului au intervenit polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei, din cadrul Poliției Municipiului Oradea. Victima a fost identificată ca fiind o femeie de 49 de ani din Oradea. Din primele investigații efectuate, nu există suspiciuni să fi fost victima vreunei infracțiuni”, a declarat BIHOREANULUI comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei, a mai precizat aceasta. 

Cercetările continuă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.