O femeie a murit, marţi dimineaţa, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe carosabil şi a izbit un copac aflat pe marginea DN1, în Bihor, între localităţile Groşi şi Auşeu. 

Spre deosebire de celelalte persoane din autoturism, femeia, cu vârsta în jur de 50 de ani, a rămas captivă între fiarele contorsionate, iar după ce a fost scoasă echipajele medicale au început manevrele de resuscitare. Se pare că femeia se afla pe scaunul din dreapta, în față. 

"Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, femeia a decedat", a transmis mr. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. 

Alte şase persoane, printre care trei copii (un bebeluş, un copil de 3 ani şi unul de 13 ani), au fost transportate la spital în urma accidentului. 

Potrivit dr. Beres Zsolt, de la UPU SMURD Bihor, o altă femeie, de circa 30 de ani, care s-a aflat în mașină se află în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean. „Există o suspiciune de ruptură de splină, încă neconfirmată”, a precizat dr. Beres. 

Celelalte persoane au suferit doar leziuni ușoare, potrivit reprezentantului SMURD Bihor. Doi dintre copii au fost trimiși la secția de pe Corneliu Coposu a Spitalului Județean (fostul spital Municipal).

Poliţiştii fac cercetări în acest caz.
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!