Potrivit unui comunicat transmis luni după amiază de Inspectoratul de Poliţie Bihor, prima femeie, în vârstă de 37 de ani, a fost găsită moartă vineri, în curtea casei în care locuia, în Salonta. „Aceasta prezenta pe toată suprafaţa corpului urme de carbonizare. Din primele verificări s-a stabilit că îmbrăcămintea femeii a luat foc în momentul în care aceasta intenţiona să aprindă flacăra aragazului", se arată în comunicat.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Salonta, iar autopsia a relevat cauza decesului ca fiind „şocul postcombustional" şi nu există suspiciuni de omor.
O altă femeie a fost găsită moartă sâmbătă după amiază, într-o pădure din zona Vârtop. Victima, în vârstă de aproximativ 50-60 de ani, a fost găsită la o distanţă de aproximativ 200 metri de şosea, în partea stângă a direcţiei de mers Nucet -Arieşeni, iar identitatea ei nu a fost încă stabilită.

„Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Nucet în vederea efectuării necropsiei, în urma căreia s-a stabilit cauza decesului ca fiind hipotermia. Din primele cercetări efectuate nu au rezultat suspiciuni de omor", se arată în comunicatul de presă.

Poliţiştii continuă încă cercetările, pentru a stabili identitatea acesteia.

Femeia decedată are aproximativ 50 - 60 de ani, constituţie astenică, păr cărunt şi era îmbrăcată într-o haină din fâş negru. În momentul în care a fost găsită, era îngheţată. Asupra sa nu au fost găsite nici un fel de acte de identitate.